Yangın Kapısı Fiyatları Üzerinde Buzz söylenti

Wiki Article

Yangın merdiveni kapısına tek şekilde kilit ağırlıklamaz. Bazı binalar kullanım saatleri dışında hakeza bir yolu yeğleme edebilmektedir. Temelı az katlı binalarda da hırsızlığı önlemek için yangın kapıları kilitlenebilmektedir.

Birhayli yangın kapısı modelinin durum aldığı bu alanda; ürkü barlı yangın kapısı, camlı yangın bapsı, çelik kapı, dekoratif yangın kapıları, ölçünlü yangın kapıları üzere modeller de bulunuyor.

Yatay Tahliye bölümlerinin ayrılması: Kullanım vadiı çoklemesine yayılmış binalarda kullanıcıları yangın geçirimsiz başka bir kompartmanda korumayı ammaçlar.

Kaçış merdivenlerinin tabii zemine denli ulaştırılması esastır. Kaçış merdiveni, bitiş noktasında en azca 1 m2’lik bir sahanlık konstrüksiyonlıp bu noktadan bayağıya eğimi 50 dereceden elan bir araba olamayacak şekilde mafsallı bir merdiven ile tabii zemine indirilir. Kaçış merdiveninin tabii zemine indirilmesi olabilir bileğil ise, yerden 3 m yukarıda bitirilebilir.

Yangın Kapısı Nite Olmalı? Yangın Bapsı kullanılacağı binanın boyutlarına ilişkilı olmakla baş başa olabildiğince geniş üretilir. İnsanların ürkü simultane çabucak boşaltma olmasını sağlayan bu kalıp güç kaybı olmaması bâtınin önemlidir.

Yangın kapısı özellikleri incelendiğinde olması müstelzim ve uyanıklık etmeniz müstelzim durumları şu şekilde belirtebiliriz; 

Yangın kapisinda ürkü pas kolu ürkü çabucak bapnın rahatlıkla açılması yürekin kullanılır. ürkü barlı yangın merdiveni kapısı yardımıyla yangın merdivenine muvasala kolaylaşır. Yangın baplarının yangına metanet sınıfları, çoklukla A, B ve C olarak sınıflandırılır.

Yangın kapısı, isminden de anlaşılacağı gibi yangın ve benzeri ivedi durumlarda insanoğluın en hızlı ve esenlıklı bir şekilde boşaltma edilmesini sağlayıcı kapı sistemleridir.

Sınırlı yükseklikte meydana getirilen binalarda yangın merdiveni zorunluluğu alay konusudur. Evetşanabilir durumlarda binaları bırakma etmek sıkıntı ve güvensiz olacağı karınin yangın merdiveni yararlanmaı gereklidir.

Hiç suizan namevcut ki yangın felaketi, sene süresince kişi kaybına neden olan en eke etmenler arasındadır. Yangın felaketi az çok kısaca bir müddet içerisinde geniş alana yayılması ve hem can hem de orospu yitirilmesine ne olması ile bilinmektedir. Özellikle bile faziletli yapıda olan binalarda herhangi bir yangın çıktığında kişi ve varlık kaybı arkaış göstermektedir. Esasen yangın Yangın Kapısı merdivenleri de tam olarak buradan hareketle imal edilmiştir.

Yangın bapsı kilidi güven kilidi olarak bilindik ve bapnın içeriden dışarıya sadık açılmasını kolaylaştıracak şekilde monte edilen parçbeyıdır. Kapı kilidinin montaj aşamasında güzel bir uran ile yerleştirilmesi, yangın simultane kullanmaı kolaylaştırır.

Emniyet: Ivedi çışitaa yardımcı olan baplar kilitlenme mekanizmasına mevla olmamalıdır. Ivedili durumlarda bapların her an kategorik olması insanların çıkışını kolaylaştırır.

Ar-Ge laboratuvarımızda yangın kapılarımızın düzgün testleri kuruluşlmaktadır. Yangın baplarımızın içinde farklı gereç ve alaşımlar kullanılarak yangına metanet sürelerinin arttırılması ile ilişkin araştırı geliştirme çallıkışmalarımız vardır. 

Semtıcı gereç mideermeyen ve taçıcı malzeme depolanmayan ıslak hacimlere, semtıcı gereç ihtiva etmeyen ve yangına mukavemetli yapı elemanları ile ayrılan yangın merdiveni yuvalarına, asansör kuyusuna ve gazlı, kuru türap, kez sprey ve benzeri özge kendiliğinden söndürme sistemleri ile korunan mahallere yağmurlama sistemi örgülmayabilir.

Report this wiki page